Nieuw in Eindhoven? Dit mag je niet missen!

04-01-2018

Wonen in een nieuwe stad, dat is even wennen. Toch geeft Eindhoven je gegarandeerd binnen no-time een thuisgevoel. De lichtstad bruist en er is ontzettend veel te doen. Maar dan moet je wel een beetje de weg weten natuurlijk. In dit blog verklappen we de nieuwste en leukste plekjes van de stad.

SNCKBR: good food

Comfortfood waar je jouw vingers bij aflikt, maar wat ook reuzegezond is? Daarvoor moet je bij SNCKBR zijn. Anders dan de naam doet vermoeden, gebruikt het hippe restaurant alleen duurzame ingrediënten die matig in vet en vrij van geraffineerde suikers en e-nummers zijn. Ook voor glutenvrije, koolhydraatarme, vegetarische of veganistische gerechten draait de keuken haar hand niet om.

Woensel WestSide Stores: bijzonder eigenwijs

Aan de kop van de Edisonstraat zet een bont gezelschap jonge ondernemers Woensel-West op de kaart. Een wijk die altijd een tikkeltje underground was, maar waar nu een steeds breder publiek graag een stukje voor omfietst. In VoltaGalvani vinden vintage-fans, culinaire avonturiers, shopaholics en designliefhebbers elkaar. Beleef dit unieke winkelcentrum nu het nog in ontwikkeling is.

STORIES: eten en drinken met een verhaal

Alles bij het bijzondere STORIES aan de Torenallee op het bruisende Strijp-S heeft een verhaal. Het eten, het drinken, het interieur, maar ook de mensen. In de hippe en stijlvolle feel-goodhotspot proef je streetfood uit alle windstreken waar jij en je tafelgenoten nog lang over na zullen praten.

EMMA: restaurant, bar & patisserie

EMMA combineert dineren, borrelen en genieten van kwalitatieve patisserie met elkaar. Dagverse producten, mooie smaken en een uitstekende service verrassen je keer op keer. Schuif bijvoorbeeld eens aan aan de enorme 'Chefs Table' waar je met een groot gezelfschap geniet van meerdere gangen. Wedden dat je begint te watertanden wanneer je de zaak op de Nieuwe Emmasingel binnenstapt?

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.