Maatregelen corona

Het coronavirus heeft grote invloed op ons dagelijks leven. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, huurders en onze bezoekers staat op de eerste plaats. Daarom houden we ons aan de richtlijnen van GGD en RIVM.

U bent alleen welkom op ons kantoor als u een afspraak heeft
Bijvoorbeeld om een huurcontract te tekenen of sleutels op te halen. U kunt géén afspraak maken om uw huur te betalen. U kunt de huur via de bank overmaken op IBAN NL 88 RABO 0188 2039 82. Zet uw naam, postcode en huisnummer in de omschrijving van de overboeking. 

U kunt ons telefonisch en digitaal bereiken
Onze klantenservice (telefoon en WhatsApp) is bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. 

Telefoon: 040 265 44 00 
WhatsApp: 06 82 99 06 06
Contactformulier
Reparatieformulier
E-mail: info@wooninc.nl

Reparaties, eindinspecties en andere werkzaamheden gaan door 
Soms in aangepaste vorm. U krijgt daar altijd persoonlijk bericht van. We komen niet bij u langs als u een risico vormt. Laat het ons daarom weten als: 

  • U (of een van uw huisgenoten) de afgelopen 2 weken last had van koorts, verhoging, verkoudheid, verlies van smaak of reuk of andere klachten die kunnen wijzen op het coronavirus. 
  • U (of een van uw huisgenoten) de afgelopen 2 weken op een plek bent geweest waar later meerdere mensen besmet zijn geraakt. 
  • U (of een van uw huisgenoten) de afgelopen 2 weken in een land was waar een oranje of rood reisadvies geldt.

Wij kijken dan samen met u welke maatregelen we moeten treffen. Zo nodig stellen we het bezoek uit. Als u zich heeft laten testen en u niet besmet blijkt, dan komen we gewoon bij u langs. Geef dit dan wel aan ons door.

Wij vragen iedereen om rekening te houden met de maatregelen in onze woongebouwen voor senioren
Houd u altijd aan de regels en hygiënevoorschriften. Kom niet naar onze woongebouwen als u (of een van uw huisgenoten) klachten heeft die kunnen wijzen op het coronavirus. De regels verschillen per woongebouw. Ook kan (een deel) van een woongebouw sluiten voor bezoek, als er sprake is van meerdere besmettingen. Op de locaties zelf vindt u meer informatie. 

We bedanken u voor uw begrip
We weten dat onze maatregelen voor u niet makkelijk zijn. Het is heel vervelend als u soms iets langer moet wachten op bijvoorbeeld een reparatie of het bezichtigen van uw nieuwe woning. We danken u voor uw begrip en geduld.