maatschappelijk

Wooninc. zet zich in voor beschikbaarheid aan voldoende betaalbare woningen. Samen met de overige woningcorporaties in de Metropool regio Eindhoven. Wij  zorgen voor optimale kwaliteit, in overeenstemming met de sociale huurprijs. Dat is al decennia onze kerntaak. Wij ontwikkelen samen met commerciele partijen ook in de koopsfeer. De middelen die wij daarmee genereren zetten we in voor betaalbare sociale huurwoningen. Onze focus is op 65- en 80-plus. Senioren en ouderen. Maar ook op jongeren aan het begin van de wooncarriere.

Betrokken
De betrokkenheid van bewoners staat bij ons voorop. Zij zijn de eerstverantwoordelijke voor de eigen ontwikkeling en hebben een belangrijke rol bij de vitaliteit van hun eigen woonomgeving. Wooninc. ondersteunt en faciliteert en neemt soms het initiatief. Onze maatschappelijke bijdrage is te zorgen voor goede voorzieningen die bijdragen aan plezierig wonen. In de WoonincplusVitalis complexen is dit vooral voorzieningen voor zorg, ontmoeten en welzijn.

Inzet huismeester
Een veilige woning en woonomgeving dragen positief bij aan de woonbeleving. Op dit gebied leveren wij dan ook de nodige inspanningen. Onder andere door de inzet van tientallen eigen huismeesters. Zij zorgen ervoor dat de woongebouwen en bijbehorende woonomgeving op orde blijven, onderhouden contacten met de bewoners en bevorderen het leefklimaat.

Bijna 1.000 bewoners gaven hun mening over het werk van onze beheerders en huismeesters. In de meest reente peiling gaven ze gemiddeld het cijfer 7. Een prima score.  

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.