partners

Wij werken samen met vele andere organisaties aan maatschappelijke vraagstukken.

Binnen WoonincPlusVitalis werken we samen met welzijninstellingen en zorgleveranciers. Voor de levering van zorg op maat in onze woongebouwen in Eindhoven met de Vitalis Woon Zorg Groep, Archipel en in Geldrop met Ananz Ouderenzorg en ZuidZorg. De samenwerking met Tradinova heeft geleid tot een fusie tussen Wooninc. en Tradinova Wonen. Tradinova Zorg levert in meerdere complexen zorgvoorzieningen.

Verder is er de samenwerking met onderwijsinstellingen in het ontwikkelen van nieuwe brede scholen, veelal in samenhang met wonen (appartementen) en het aanbieden van leerwerkplaatsen.

We werken samen met  Stichting NEOS op het gebied van maatschappelijke opvang in een Blijf-van-m’n-Lijfhuis, met Stichting Ons Plekje voor begeleid wonen jongeren in Kastanjehof en met Stichting  Gezondheidscentra Eindhoven als het gaat om nieuwe gezondheidscentra. Ook werken we met meerdere gemeenten samen in de ontwikkeling van buurt- en dorpshuizen.

Met verschillende collega corporaties werken we in gezamenlijke projectontwikkeling (Aert Swaens, woCom Wonen Weert, Trudo) of woonruimteverhuur via Wooniezie. Daarnaast werken we nauw samen met politie, leefbaarheidsteams en buurtorganisaties aan de leefbaarheid van complexen, wijken en buurten.

Zoekt u een buurtruimte in Eindhoven? Dan bent u bij Buurtruimte040 aan het goede adres. Van een vergadering of een cursus tot aan een ruimte voor uw teamuitje. In Eindhoven vindt u in elke wijk of buurt een buurtruimte voor uw activiteit.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.