woonwagenbeheer

In de afgelopen jaren hebben wij enorm geinvesteerd in meer duurzame woningen voor woonwagenbewoners in Eindhoven, Nuenen en Veldhoven. Komende tijd doen we dit ook nog in Oirschot. Met het verbeteren van de woon- en leefsituatie en met actief beheer, hebben wij het perspectief van deze groep verbeterd met respect voor de eigen wooncultuur.

De verbetering van het perspectief is met name in Veldhoven zichtbaar als het gaat om de participatie in het onderwijs (nu 100%) en de verbetering van de arbeidsparticipatie. Wij beheren 200 standplaatsen, waarvan een groot deel ons eigendom is. Een deel van de standplaatsen is eigendom van de gemeente Eindhoven. Het beheer is door de eigen Wooninc.organisatie. Dit past in ons beleid van normalisatie. Voor ons zijn de woonwagenbewoners gelijk aan de andere huurder.

In totaal heeft Wooninc. nu 78 woonwagenwoningen in haar bezit. In Veldhoven hebben we op de locatie Hoppenven een ontmoetingsruimte voor de Roma-gemeenschap in eigendom. Het beheer ervan is door de bewoners.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.