23 september Startersevent bij Wooninc. in De Grijze Generaal

03-09-2014

Dinsdag 23 september tussen 18.00 en 20.30 uur organiseert Wooninc. samen met Rabobank Eindhoven-Veldhoven een Startersevent in het kantoor in De Grijze Generaal. Starters kunnen dan terecht voor persoonlijk én gratis advies rondom de aankoop van een woning. Ook kunnen zij zich laten informeren over het actuele woningaanbod van Goedkopen van Wooninc. Een groot aantal woningen wordt op zaterdag 27 september tussen 11.00 en 13.00 uur opengesteld tijdens de Goedkopen van Wooninc. open huizen route.

Wooninc. organiseerde al drie keer met succes een Startersevent dat goed werd bezocht. Tijdens het event zijn medewerkers van Wooninc., makelaar Johan van Boxtel en medewerkers van Rabobank Eindhoven-Veldhoven aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Er is voor alle bezoekers tijd voor een persoonlijk gesprek. Lees hier meer over het Startersevent en meld je aan. 

Goedkopen van Wooninc. open huizen route
Geïnteresseerden kunnen zich tijdens het startersevent ook laten informeren over het actuele woningaanbod van Goedkopen van Wooninc. Een groot aantal woningen wordt zaterdag 27 september tussen 11.00 en 13.00 uur opengesteld tijdens de Goedkopen van Wooninc. open huizen route. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Bekijk hier het actuele woningaanbod van Goedkopen van Wooninc.

 

 

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.