27 september open huizenroute van Wooninc.

26-09-2014

Starters kunnen zaterdag 27 september tussen 11:00 en 13:00 verschillende woningen bezoeken tijdens de openhuizenroute van Wooninc. Geïnteresseerden krijgen de kans een aantal huizen van binnen te bekijken. In alle opengestelde woningen zijn medewerkers van Wooninc. aanwezig om vragen te beantwoorden.

Wooninc. zet zich in voor starters. Afgelopen dinsdag 23 september organiseerde Wooninc. in samenwerking met Rabobank Eindhoven-Veldhoven een startersevent. Starters konden hier gratis én persoonlijk advies krijgen over het kopen van hun eerste woning. Tijdens de open huizenroute kunnen zij een aantal huizen bekijken.

De woningen worden opengesteld van 11:00 tot 13:00. Het is mogelijk om meerdere woningen te zoeken. Bekijk de plattegrond op onze website voor een overzicht en plan uw eigen route. Wilt u een huis van binnen bekijken wat niet mee doet aan de open huizen route? Neem dan contact op met makelaar Johan van Boxtel via 040 401 26 66.sv x vcx. ....

Goedkopen van Wooninc.
Wooninc. verkoopt haar bestaande woningen onder een eigen label Goedkopen van Wooninc. Goedkopen staat voor goed onderhouden woningen voor de scherpste prijs. U wordt volledig eigenaar, dus bij eventuele verkoop heeft u geen verkoopverplichting richting Wooninc. en ook geen winstdeling. Kopen van een corporatie betekent ook kopen van een betrouwbare partij. Een perfecte kans voor starters! 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.