Bezoek Smalle Haven en Schellens tijdens DDW

15-10-2015

Van 17 tot en met 25 oktober staat Eindhoven weer in het teken van de Dutch Design Week, het grootste design-evenement van Noord-Europa. Verspreid over ruim 80 locaties in de stad is werk te zien van 2.400 ontwerpers en startende ondernemers. Ook Wooninc. biedt jong talent de kans om zich te laten zien. Zowel in de Schellensfabriek als aan de Smalle Haven zijn volop leuke startende ondernemers te zien!

Schellens Vestdijk

De Schellensfabriek in het centrum van Eindhoven is een prachtig stuk industrie met historische waarde. Een fantastische plek om als startende ondernemer je atelier of bedrijfsruimte te kunnen openen.

Op dit moment worden de ruimtes in De Schellensfabriek gebruikt door onder andere Stadsbrouwerij Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week kun je ook een groot aantal startende ondernemers komen bezoekern, namelijk: V3rs, Oao, Dokpunt en Rechtstreex. Van architecttuur tot technologie tot ambachtelijk eten. Je ziet het allemaal in de Schellensfabriek tijdens de DDW.

Smalle Haven Free Food

Aan de Smalle Haven in het centrum van Eindhoven wordt tijdens de DDW door een groep jonge ontwerpers, kunstenaars en studenten een interactief event georganiseerd onder de naam Free Food. De projecten houden het midden tussen een letterlijke interpretatie, gratis eten, tot het bevrijden van voedsel. Ze hebben alleen gemeen dat ze een kritische houding aannemen ten opzichte van onze huidige voedselcultuur en voedselindustrie.   Deelnemende  ondernemers zijn: Fungi Futuri, Bread chairs, Butter and buttermilk, Blinden servies, Sirooprotterdam, Jelly’s, Alga’s Bar, Raw data café en een pop-up restaurant Free Soup. Kijk op Facebook voor een overzicht van alle activiteiten in de Smalle Haven.

Ook de vaste ondernemers biologische Stadsbakkerij Broodt en Design Daily's met bijzondere designproducten, heten u tijdens de Dutch Design Week van harte welkom. Free Food is iedere dag te bezoeken vanaf 11.00 tot 17.00 uur. De expositie in Stadsbakkerij Broodt is open van 08.00 tot 18.00 uur. Free Soup is open tot 23.00 uur.
 

Ook ondernemen in een industriële omgeving?

Er is in de Schellensfabriek nog kantoor, werk- en atelierruimte beschikbaar. Kantoorruimte vanaf 40 m2 en werk- en atelierruimte vanaf 100 m2. Bel voor meer info naar: 06 22 505 111.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.