Bijzondere lunch in Wooninc.Plus Brabantia

06-03-2015

Bron: De Schakel, 5 maart 2015

Toekomstig bewoner Casper van Sprang gaat vanaf 1 maart koken in Lokaal Brabantia in Waalre.

Vanaf 1 maart kan men elke dinsdag en donderdag heerlijk lunchen in Lokaal Brabantia. Voor slechts € 4,50 is er op dinsdag een voorgercht en hoofdgerecht. Op donderdag wordt er een hoofdgerecht en nagerecht geserveerd. 'Ik ben gek op koken en maak er altijd iets speciaals van. Voor € 4,50 maak ik iets heel bijzonders', vertelt kok Caspar. 'Een soepje, een smakelijk broodje of een apart dessert. Denk bijvoorbeeld aan rood fruit met een kletskop en chocoladesaus. Mijn desserts verdienen een ster hoor ik vaak zeggen! Ik zorg ook dat het er erg aantrekkelijk uitziet. Je eet met je ogen.'

Kok Caspar van Sprang woont binnenkort ook in Brabantia. Naast Wooninc.Plus Brabantia komt een bijzonder woonproject van Wooninitiatief Waalre.Tien jongeren met een licht verstandelijk beperking of een vorm van autisme gaan hier wonen. ieder in een eigen appartement met een aparte slaapkamer, badkamer en keuken, maar ook met een gemeenschappelijke ruimte. Caspar is één van de nieuwe bewoners.

Reserveren

Zin in een lekkere en gevarieerde lunch? Iedereen is welkom op dinsdag of donderdag om 12:00 in Lokaal Brabantia, Chromerij 2 in Aalst-Waalre. Reserveer uiterlijk 1 dag van tevoren aan de bar in Lokaal Brabantia of bel naar 06 30 94 19 65. Vegetariër of andere speciale wensen? Geef dit door bij de reservering zodat Caspar hier rekening mee kan houden.  Benieuwd naar andere activiteiten in Lokaal Brabantia? Volg Wooninc.Plus Brabantia op Facebook.
 

Kok Caspar Wooninc.Plus Brabantia

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.