Buurtcontracten voor actiegebieden

09-02-2017

In februari tekenen we buurtcontracten voor de buurten die volgens gemeente Eindhoven extra aandacht nodig hebben. De gemeente Eindhoven, verschillende woningcorporaties, Politie en diverse welzijnsinstanties maken jaarlijks afspraken die worden vastgelegd in het buurtcontract. Hierin staan ook nieuwe activiteiten, projecten en andere initiatieven.

Wooninc. is actief betrokken bij de buurtcontracten van Kerstroosplein, ’t Hool, Vlokhoven, Oud-Woensel, Hemelrijken, Eckart en Vaartbroek.

Kartrekker Kerstroosplein en ‘t Hool

Wooninc. is kartrekker voor de actiegebieden Kerstroosplein en ’t Hool en neemt het voortouw in het opzetten en uitvoeren van het gebiedsprogramma en het buurtcontract. Deze buurtcontracten zijn vorige week getekend. In Kerstroosplein volgt een onderzoek of buurtbewoners behoefte hebben aan participatie in de wijk die verder rijkt dan enkel hun eigen straat. In ’t Hool heeft het vinden van bestuurlijke vrijwilligers extra aandacht. Ook gaan we in gesprek over de organisatie van het leefbaarheidsteam en het op de kaart zetten van het Knoop!Punt.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.