Conditiemeting onderhoudskwaliteit huurwoningen

15-09-2014

Om inzicht te krijgen in de staat van al onze woningen laat Wooninc. een conditiemeting uitvoeren. In dit nieuwsbericht leest u hierover meer informatie.

Conditiemeting
Het is van belang de huidige staat van onze woningen te beoordelen, zodat we goed kunnen bepalen aan welke woningen we de komende jaren onderhoud moeten plegen. Met deze zogenoemde conditiemeting wordt niet alleen de buitenzijde van de woning beoordeeld, maar in geval van een appartementsgebouw ook de onderhoudskwaliteit van de algemene ruimten.

Actief in de wijk
Wooninc. heeft de uitvoering van deze conditiemeting uitbesteed aan de volgende drie partijen: adviesbureau PVM (partners vastgoed management Eindhoven), Laride en Bouwkundig adviesbureau Verest. Zij zijn de komende vier maanden actief in uw wijk met fototoestel en meetapparatuur. De betreffende medewerkers hoeven niet in uw woning te komen, maar vraag bij twijfel gerust om hun identificatie.

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van dit nieuwsbericht nog vragen, neemt u dan contact op met Jos Rooymans via 040 265 44 40 of via jrooymans@wooninc.nl.
 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.