Conditiemeting

12-08-2016

Om inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van onze woningen voeren wij jaarlijks een conditiemeting uit. In dit nieuwsbericht leest u hierover meer informatie.

Bepalen waar onderhoud nodig is

Het is van belang de huidige staat van onze woningen te beoordelen, zodat wij goed kunnen bepalen aan welke woningen wij de komende jaren onderhoud moeten plegen. Met deze zogenoemde conditiemeting wordt niet alleen de buitenzijde van de woning beoordeeld, maar – in geval van een appartementsgebouw – ook de onderhoudskwaliteit van de algemene ruimten.

Actief in de wijk

Wooninc. heeft de uitvoering van deze conditiemeting uitbesteed aan de volgende twee partijen: adviesbureau PVM (Partners Vastgoed management Eindhoven) en Laride Hart voor Huisvesting. Zij zijn de komende weken actief in uw wijk met fototoestel en meetapparatuur. De betreffende medewerkers hoeven uw woning niet te bezoeken, maar vraag bij twijfel gerust naar hun legitimatiebewijs.

Vragen?

Heeft u naar aanleiding van de conditiemetingen nog vragen? Neem dan contact op met de projectleider Vastgoed, mevrouw Ellen Voss, via telefoonnummer 040 265 44 52 of via e-mail evoss@wooninc.nl.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.