Duurzaam op warme truiendag

07-02-2017

Vrijdag 10 februari is het warme truiendag. Het idee in simpel: zet de verwarming lager, trek een warme trui aan en bespaar energie. In ons kantoor is het een graadje kouder vrijdag. Maar ook de rest van het jaar staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

Energieneutraal Eindhoven

Samen met andere partners en de gemeente streven wij naar een energieneutraal Eindhoven in 2040. We werken met de methodiek van de The Naturel Step. Dit betekent dat we investeren in verschillende vormen van duurzame energie. De meest effectieve is het goed isoleren van nieuwe woningen en na-isoleren van bestaande woningen bij onderhoud. Bij vervanging van cv-ketels kiezen wij voor een cv-ketel met een hoger rendement. In 2017 zorgen we ervoor dat minimaal 30% van onze woningen energielabel A of B heeft.

LED verlichting en zonnepanelen

Door onze woongebouwen te voorzien van zonnepanelen of LED verlichting kunnen onze huurders rekenen op een kostenbesparing. De opbrengst komt ten goede aan het energieverbruik in verschillende algemene ruimtes, waardoor huurders minder servicekosten betalen. Ook ons kantoor is volledig voorzien van LED verlichting en zonnepanelen.

Het Nieuwe werken

Het Nieuwe Werken hebben wij ons eigen gemaakt. Door te werken met flexibele werkplekken en de mogelijkheid thuis te werken wordt efficiënter gebruik gemaakt van de ruimte. Daarnaast werken wij zo veel mogelijk digitaal.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.