Duurzame energie vanwege de zon

06-09-2016

Het is al september maar de zon blijft flink schijnen. Onze huurders genieten niet alleen van het lekkere weer, maar ook van zonne-energie. Met 1200 m2 aan zonnepanelen op de daken van een aantal woongebouwen wekken wij duurzame energie op. Bewoners profiteren hierdoor van lagere servicekosten.

Besparing op de servicekosten

De eerste zonnepanelen werden in 2012 geplaatst op het dak van de Grijze Generaal in Eindhoven. De afgelopen jaren zijn nog 6 woongebouwen in Eindhoven en Geldrop voorzien van in totaal 1200 m2 aan zonnepanelen. De energie die wordt opgewekt wordt gebruikt voor verschillende algemene ruimtes. Voor onze bewoners betekent dit een kostenbesparing op hun servicekosten.

Meer zonnepanelen in de toekomst

Onze positieve ervaringen met zonnepanelen maken ons enthousiast om nog verder uit te breiden. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheid om ook andere gebouwen te voorzien van zonnepanelen. Daarbij bekijken we locaties zoals de Vlinderhei in Best en Wooninc.Plus Brabantia in Aalst-Waalre.

Kleine stapjes naar een duurzame wereld

Door kleine stapjes te zetten dragen we bij aan de duurzame wereld voor toekomstige generaties. De methode die we hanteren heet The Natural Step. Het past bij ons maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij proberen wij een balans te vinden tussen sociale belangen, financieel-economische resultaten en het milieu.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.