Een Picasso in de gang?

01-11-2018
Een Picasso in de gang?

Het Van Abbemuseum exposeert de komende maanden 14 topstukken uit haar collectie bij WoonincPlusVitalis locaties voor senioren.

In deze expositie zijn hoogwaardige replica’s van kunstwerken te zien van onder andere Picasso, Mondriaan, Van Doesburg, Warhol en Lissitzky.

De tentoonstellingen zijn telkens 3 weken op één plek te zien, waarna het Van Abbe ze verplaatst naar een volgende locatie.

De primeur is voor Wilgenhof aan de Schalmstraat in Eindhoven, waar de expositie van zondag 4 november tot en met zondag 18 november te bezoeken is.

Extra activiteiten

Tijdens de exposities zijn er verdiepende activiteiten voor de bewoners en hun dierbaren, medewerkers en vrijwilligers. Bij elke locatie krijgen medewerkers een spoedcursus kunstkijken wat ze op hun beurt over kunnen brengen op de bewoners en andere bezoekers.

Rondleidingen

De opening van de tentoonstelling is telkens op de 1e zondag, de afsluiting op de 3e zondag. Beide programma’s beginnen om 14.30 uur. De opening gaat gepaard met een rondleiding, de afsluiting met een optreden van het Van Abbemuseumkoor. De openingen en de afsluitingen zijn toegankelijk voor publiek.

Wanneer en waar?

  • 4 november t/m 18 november 2018 bij WoonincPlusVitalis Wilgenhof
  • 6 januari t/m 20 januari 2019 bij WoonincPlusVitalis Berckelhof
  • 3 februari t/m 17 februari 2019 bij WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef
  • 10 maart t/m 24 maart 2019 bij Vitalis Peppelrode
  • 7 april t/m 21 april 2019 bij Vitalis Brunswijk
  • 12 mei t/m 26 mei 2019 bij WoonincPlusVitalis Jean Sibelius
  • Zaterdag 1 juni 2019 bij Vitalis Wissehaege
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.