Gratis advies over het kopen van je eerste huis

09-03-2015

Bron: Eindhoven Actueel, 3 maart 2015

Je eerste huis kopen kan goedkoper zijn dan huren. Om starters op weg te helpen organiseert Wooninc. op dinsdag 31 maart een Startersevent, in samenwerking met Rabobank Eindhoven-Veldhoven. Starters kunnen tussen 17.30 en 20.00 uur binnenlopen in het kantoor in De Grijze Generaal voor gratis én persoonlijk advies rondom de aankoop van een woning.

Gratis én persoonlijk advies

Woningzoekenden krijgen op het Startersevent gratis én persoonlijk advies over de aankoop van een eerste woning. Een onafhankelijke hypotheekadviseur berekent hoeveel je kunt lenen en wat je maandelijks zou betalen voor een koopwoning. Bekijk daarna direct welke woningen aansluiten op jouw persoonlijke budget. Naast bestaande woningen is er ook aandacht voor nieuwbouw. Toch verhuizen naar een huurwoning? Wij kunnen ook meer vertellen over de huurmogelijkheden. Meld je aan voor het Startersevent.

Kopen vaak goedkoper dan huren

De netto maandlasten zijn bij kopen vaak een stuk lager dan bij huren. Bij een koopwoning van € 140.000 betaal je bijvoorbeeld elke maand ongeveer € 550 bij een bruto jaarinkomen van € 32.000. Je eerste huis kopen kan dus heel interessant zijn! Wooninc. verkoopt haar voormalige huurwoningen onder het label Goedkopen van Wooninc. Goedkopen staat voor goed onderhouden woningen voor de scherpste prijs. Kopen van een woningcorporatie betekent ook kopen van een betrouwbare partij. Een perfecte kans voor starters!

Je eigen huis bij het centrum van Eindhoven

Benieuwd hoe anderen de aankoop van hun eerste woning aanpakken? Kasper (25) kocht een huis dicht bij het centrum van Eindhoven voor € 130.000 K.K. Zijn huis heeft drie slaapkamers, een tuin en berging. Kasper vertelt over zijn zoektocht naar een huis.

Kasper Teeven kocht een eigen huis in Eindhoven 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.