Gratis fit test voor ouderen

17-01-2017

Hoe fit bent u? Ouderen kunnen het gratis laten testen in klantencentrum WoonincPlusVitalis. In een middag vullend programma worden diverse tests afgenomen en workshops gegeven. Zo krijgen ouderen een beeld van hoe vitaal ze zijn.

100 aanmeldingen voor de fit test

Afgelopen weken hebben meer dan 100 ouderen zich aangemeld voor de fit test op 24 januari aanstaande. Een overweldigend succes. Om aan al deze verzoeken te kunnen voldoen, heeft WoonincPlusVitalis twee extra data vastgelegd om fit testen te organiseren, op 21 februari en 14 maart. Ook deze dagen zitten inmiddels helemaal vol. Iedereen die zich heeft ingeschreven, is inmiddels geïnformeerd.

Vitaal

Verpleegkundigen en fysiotherapeuten nemen diverse tests af, zoals een krachttest, gehoortest, bloeddruktest, bloedsuikertest en conditietest. Via een workshop leren ouderen alles over voedingsetiketten, wat is nu eigenlijk echt gezond? De fitness workshop is helemaal op maat gemaakt voor deze doelgroep en aan de smoothie-bar zijn heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Klantencentrum WoonincPlusVitalis

Wooninc plus Vitalis. Twee partijen die hun producten en diensten voor senioren en ouderen hebben gebundeld. Één aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen over wonen, zorg en welzijn. Met ruim 3.500 woningen speciaal voor senioren en ouderen biedt WoonincPlusVitalis een ruime keuze in woonvormen, variërend van individueel zelfstandig wonen tot en met wonen met 24-uurs zorg- en dienstverlening.

Heeft u nog vragen over de fit test? Neem dan contact op met Rian Peeters via 06 21 899 750.

WoonincPlusVitalis
Winston Churchilllaan 83
5623KW Eindhoven
Tel. 040 220 22 02

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.