Groot onderhoud Keersoppermolen en Woenselse Heide afgerond

21-05-2015

Wooninc. blijft investeren in groot onderhoud. De groot onderhoudswerkzaamheden aan de Keersoppermolen en de Woenselse Heide zijn onlangs afgerond. Bewoners beoordelen het resultaat van beide projecten met ruim een 7. En daar zijn we blij mee!

 Groot onderhoud Woenselse Heide
In de Woenselse Heide hebben wij groot onderhoud uitgevoerd aan 188 eengezinswoningen in de Walcherenlaan, Goereestraat, Overflakkeestraat, Schouwenlaan, Grebbeberglaan, Beijerlandlaan, Noordzeelaan en Voornestraat. De werkzaamheden bestonden uit het stralen en vervangen van het voegwerk van de gevels, het vervangen van het dak en - indien noodzakelijk - vervangen van keuken, toilet en badkamer. Bewoners konden hierbij kiezen uit een groot aantal keuzepakketten.

Energiebesparende maatregelen
Daarnaast is ook de isolatie van de woningen verbeterd door het aanbrengen van nieuwe kozijnen (voorzien van HR++-glas en ventilatieroosters) en degelijke tochtwering in de deuren en draaidelen van de kozijnen. Ook is het dak geïsoleerd en zijn de spouwmuren nageïsoleerd. Bovendien hebben de woningen nu ook allemaal het Politie Keurmerk Veilig Wonen gekregen.

Positieve waardering groot onderhoud
De bewoners beoordeelden de werkzaamheden en de uitvoering met gemiddeld een 7,7. Ook de dienstverlening scoorde met gemiddeld een 7,5 ruim voldoende. *) “Een hele verbetering”, zo bleek uit de reacties. “De werkzaamheden hadden een grote impact, maar we zijn vooraf goed geïnformeerd. De werkzaamheden zijn zorgvuldig uitgevoerd en we zijn blij met het eindresultaat.”

Groot onderhoud Keersoppermolen
In de 50 appartementen in de Keersoppermolen zijn onder meer keuken, badkamer en toilet vernieuwd. Bewoners beoordelen het resultaat met een 7,2, zo bleek uit een klanttevredenheidsonderzoek dat wij na afloop van de werkzaamheden hebben gehouden. “De medewerkers van Ban Bouw hebben uitstekend werk verricht”, aldus één van de bewoners. Onze dienstverlening scoorde gemiddeld een 6,6. Volgens verschillende bewoners kan onze communicatie worden verbeterd. Hierover zijn we al met bewoners in gesprek gegaan.

Stijging waardering totale woonomgeving
Onze investeringen in groot onderhoud hebben een positieve invloed op de waardering van de totale woning, zo blijkt ook uit ons klanttevredenheidsonderzoek (2013). Zo is de waardering van de totale woning in Vlokhoven is gestegen van een 6,3 naar een 7,9 en in de Generalenbuurt van een 5,4 naar een 7,7.

*) Nog niet alle enquêtes van de laatste fase zijn verwerkt. 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.