Huurder Eugenie Beste Buur van Brabant

16-06-2015

‘Met haar activiteiten brengt Eugenie mensen dichter bij elkaar’, vertelt buurvrouw Ghita. Onze huurster Eugenie Wicherink organiseert allerlei activiteiten in de Achtse Barrier. Bijvoorbeeld gezellig samen koffie drinken, gezamenlijke moestuintjes en elke maand pannenkoeken bakken voor alle kinderen in de straat. Daarom gaf haar buurvrouw Eugenie op als Beste buur van Brabant en die titel won zij.

Volgens haar buurtgenoten mag Eugenie zich terecht Beste Buur van Brabant noemen. ‘Zonder Eugenie zou de Tourslaan een stuk saaier zijn’, vertellen haar buurtgenoten. Zij omschrijven Eugenie als een ‘bruggenbouwer’. Ze is spontaan, vriendelijke en vasthoudend. Ze staat voor de waarden die wij in Brabant belangrijk vinden: gastvrijheid en gezelligheid.

Op naar Beste Buur van Nederland

Nu Eugenie de titel Beste Buur van Brabant heeft gewonnen is zij in de running voor beste van Nederland. Deze wedstrijd is georganiseerd door Buurtlink en volgende week wordt de Beste Buur van Nederland benoemd. Natuurlijk hopen wij dat ‘onze’ Eugenie wint, want dat verdient zij van harte!

Vind jij ook dat Brabantse Eugenie de titel 'Beste Buur van Nederland' verdient? Stem vandaag nog op haar via Buurtlink!

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.