Huurders in Oirschot: we zijn op zoek naar u!

16-02-2016
Huurders in Oirschot: we zijn op zoek naar u!

Wooninc. en Stichting Huurdersplatform Wooninc. zijn samen op zoek naar nieuwe initiatieven om bewoners meer te betrekken. Wij vinden het namelijk belangrijk om te weten wat bewoners bezighoudt. Daarvoor gaan we graag met u in gesprek!

Eind vorig jaar hebben we reeds gesproken met een groep van 80 huurders uit Eindhoven en omgeving. Nu willen we graag in gesprek met onze huurders in de gemeente Oirschot.

  • Wat vindt u belangrijke onderwerpen om over mee te praten?
  • Wat verwacht u van ons?
  • Op welke manier wilt u meer worden betrokken?
  • En op welke manier wilt u zelf een bijdrage leveren?


Doet u ook mee?
U bent van harte welkom op maandag 29 februari in sociaal cultureel centrum De Enck, De Loop 67 in Oirschot.
De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur in het theaterrestaurant op de 1e verdieping. De bijeenkomst start om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Tijdens de avond gaat u op een interactieve manier in kleine groepjes met elkaar in discussie. Met elkaar, maar ook met medewerkers van Wooninc. en Stichting Huurdersplatform Wooninc., die de belangen van alle huurders van Wooninc. behartigt. De avond wordt mede georganiseerd door Technische Universiteit Eindhoven.

U ontvangt een persoonlijke uitnodiging
Alle huurders in de gemeente Oirschot ontvangen deze week een persoonlijke uitnodiging. U kunt zich aanmelden via ikdoemee@wooninc.nl.

Inspirerende avond in Eindhoven
Eerder hebben wij al een avond georganiseerd voor bewoners uit Eindhoven en omgeving. Er werd toen in groepjes gediscussieerd over het antwoord op de vraag: wat is er nodig zodat Wooninc. samen met huurders kan werken aan meer woonplezier? De antwoorden hierop waren divers, maar de grote lijn was: duidelijk en op tijd communiceren, naar elkaar luisteren, elkaar enthousiasmeren en motiveren en goed samenwerken.

Mogelijke vormen om bewoners te betrekken zijn bewonerscommissies, een klankbordgroep, een (digitaal) klantenpanel of meehelpen aan activiteiten in de wijk. Bijna 30 huurders hebben aangegeven hier graag actief bij te worden betrokken. Bekijk hier de fotoreportage van die avond.

Vervolg: ik doe mee 2.0
Begin april organiseren wij een vervolgbijeenkomst. Hiervoor nodigen wij de groep huurders uit die zich al eerder heeft aangemeld om actief te willen meepraten. Ook de huurders uit Oirschot zijn hiervoor van harte welkom. Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u toch actief meepraten? Meld u dan alsnog aan via ikdoemee@wooninc.nl. Huurders uit gemeente Oirschot kunnen zich persoonlijk aanmelden tijdens de avond in De Enck op maandag 29 februari.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.