Huurders informeren over kopen

16-09-2015

Huurders denken niet altijd na over kopen. Maar het is zeker de moeite waard om te kijken naar de mogelijkheden. Kopen is een investering in de toekomst. Daarom waren onze huurders op dinsdag 15 september uitgenodigd voor de informatieavond 'van huur naar koop' in ons kantoor in de Grijze Generaal.

Gratis én persoonlijk advies

Ruim 45 huurders kwamen langs voor gratis en persoonlijk advies over het kopen van hun huurwoning. Zij kregen de kans om al hun vragen te stellen aan medewerkers van Wooninc. Ook waren er hypotheekadviseurs van de Rabobank aanwezig om gratis financieel advies te geven. Zo krijgen huurders inzicht in wat zij kunnen lenen en met welke maandlasten zij rekening moeten houden.

Later geen hoge woonlasten

Voormalig huurster Marieke kocht haar eigen huurhuis. “Ik dacht eerst helemaal niet aan kopen. Maar op een dag word je volwassen. Ik ben nu 40 en dan wil je wel iets opbouwen. Wat ik nu zeker weet, is dat ik geen hoge woonlasten meer heb als ik ouder ben. En dat geeft me een goed gevoel.”

Woningen te koop in Eindhoven en Geldrop

Veel van onze huurders krijgen de kans om hun eigen huurwoning te kopen. Maar we hebben ook andere voormalige huurwoningen te koop. Bekijk op onze website een overzicht van beschikbare koopwoningen in Eindhoven en Geldrop.

6 oktober Startersevent voor woningzoekenden

Ook woningzoekenden kunnen informatie en advies inwinnen over het kopen van een woning. Op dinsdag 6 oktober organiseren wij daarvoor een Startersevent. Benieuwd of kopen al een optie is? Wat zijn de mogelijkheden en wat worden de maandlasten? Meld je aan >


 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.