Huurders krijgen sleutel van nieuwe woning in Toversnest

16-10-2017

Eind augustus zijn de koopappartementen opgeleverd en nu zijn de huurappartementen aan de beurt. Alle huurders krijgen de sleutel van hun nieuwe woning in Tovernest.

Ook mevrouw Manet; samen met haar dochter en schoonzoon komt ze de sleutels in ontvangst nemen. Ze heeft een appartement op de begane grond van de nieuwbouw en is erg tevreden met de woning. “Morgen komen ze al stuken en dit weekend leggen we de vloer. Daarna kan ik rustig gaan verhuizen.”

Toversnest ligt midden in het centrum, maar toch in een rustige omgeving aan de oude pastorietuin. De monumentale gevel van het oude klooster D'n Toversnest wordt gerestaureerd en is uitgebreid met woningen; 34 koopappartementen en 43 huurappartementen verdeeld over drie blokken. Er wordt ook een centrale ontmoetingsruimte met gezamenlijke binnentuin gerealiseerd; het hart van het woongebouw.

De woningen vallen binnen het Wooninc.Plus concept, waarbij zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn voor bewoners vanaf 55 jaar centraal staan. Zorg op maat is dichtbij dankzij samenwerking met zorgpartners. Met ruimte voor individuele wensen en keuzemogelijkheid is Wooninc.Plus
ideaal voor senioren.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.