Huurders t Hool positief over uitgevoerde onderhoud

27-11-2014

De huurders in ‘t Hool waarderen de uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden aan hun woning met gemiddeld een 7. Dat blijkt uit een enquête die wij onlangs hebben gehouden.  

In de 38 woningen aan de Garnichweg en Hosingenhof zijn - indien noodzakelijk - keuken, badkamer en toilet vervangen. In de badkamer is standaard een mechanische installatie geplaatst.

Gemiddelde beoordeling eindresultaat een 7
Het eindresultaat is door bewoners beoordeeld met gemiddeld een 7. De onderdelen die bewoners het meest positief beoordelen, zijn de informatievoorziening en meer specifiek de nieuwsbrieven en het keuzeboekje en de voorlichting van de aannemer over de geplande werkzaamheden. Bewoners konden bij vervanging kiezen uit een uitgebreid pakket aan tegels en andere keuzeopties, zoals aanrechtblad en greepjes. Verbeterpunten zijn de afwerking van de betegeling in de keuken en de drukte tijdens de informatiebijeenkomst in de modelwoning. Met deze verbeterpunten gaan we aan de slag.

Bewonerscommissie onze gesprekspartner
De bewonerscommissie Stichting Buurtbelangen Garnichweg/ Hosingenhof e.o is gedurende het onderhoud onze gesprekspartner geweest. De leden van deze commissie zijn nauw betrokken bij de initiatieven, plannen en de inhoud van alle nieuwsbrieven.

Smakelijke traktatie
Om te vieren dat de werkzaamheden zijn afgerond, ontvangen de betreffende huurders uit handen van de medewerker verhuur en leefomgeving vandaag, donderdag 27 november, een smakelijke traktatie.
Lees hier meer over het onderhoud aan de woningen in ‘t Hool.

Wooninc. blijft investeren
Wooninc. blijft ook in andere wijken investeren in onderhoud. Tot medio 2015 wordt er groot onderhoud  uitgevoerd aan de eengezinswoningen in de Woenselse Heide. Ook is gestart met het onderhoud van de appartementen in de Keersoppermolen. Ook hier worden, indien noodzakelijk, keuken, badkamer en toilet vervangen.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.