Huurders Woenselse Heide tevreden over groot onderhoud

01-07-2014

De huurders in de Woenselse Heide zijn tevreden over de groot onderhoudswerkzaamheden die zijn uitgevoerd aan hun woning. Dat blijkt uit een enquête die wij onlangs hebben gehouden. Het eindresultaat van het uitgevoerde groot onderhoud werd beoordeeld met ruim een 7,7. Om te vieren dat het grootse deel van de werkzaamheden is afgerond, worden de betreffende huurders donderdag a.s. getrakteerd op een ijscokar met Italiaan dagvers ijs. De betreffende bewoners en hun gezinsleden hebben reeds een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

De werkzaamheden aan de woningen zijn opgesplitst in 2 delen. Het 1e deel van de werkzaamheden bestaat uit het softstralen, het vervangen van het voegwerk van de gevels en het vervangen van het dak. Het tweede deel van de werkzaamheden betreft het - indien noodzakelijk - vervangen van keuken, toilet en badkamer en aansluitend kozijnvervanging. Daarnaast hebben wij ook de isolatie van de woningen verbeterd door het aanbrengen van nieuwe kozijnen (voorzien van HR++-glas en ventilatieroosters) en degelijke tochtwering in de deuren en draaidelen van de kozijnen. Ook is het dak geïsoleerd en zijn de spouwmuren nageïsoleerd. Na het onderhoud hebben alle woningen het Politiekeurmerk Veilig Wonen ontvangen.

Grootste deel werkzaamheden afgerond
Het grootste deel van de groot onderhoudswerkzaamheden is dus afgerond. Het betreft de  blokken 1 t/m 14. Dit zijn  ruim 120 woningen in de volgende straten: Voornestraat 1 t/m 51 (oneven), Walcheren 1 t/m 39 (oneven) en 2 t/m 18 (even), Schouwenlaan 18 t/m 56 (even), Noordzeelaan 52 t/m 84 (even), Overflakkeestraat 1 t/m 17 (oneven) en 2 t/m 20 (even) en Goereestraat 1 t/m 19 (even en oneven). Het groot onderhoud aan de overige woningen in de Woenselse Heide loopt door tot medio 2015.

Lees hier meer over het groot onderhoud aan de woningen in de Woensele Heide.

Wooninc. blijft investeren
Wooninc. blijft ook in andere wijken investeren in onderhoud. Zo wordt deze maand gestart met een conditiemeting van de hoge eengezinswoningen in ’t Hool en de appartementen in de Keersoppermolen. In buurten waar een bewonerscommissie actief is, vormt deze onze gesprekspartner namens  de huurders. De leden van deze commissie worden nauw betrokken bij de initiatieven, plannen en de inhoud van alle nieuwsbrieven.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.