Informatiebijeenkomst nieuwbouw Fakkellaan goed bezocht

31-10-2017
Informatiebijeenkomst nieuwbouw Fakkellaan goed bezocht

De informatiebijeenkomst over het nieuwbouwproject aan de Fakkellaan, die gisteren in het Pieter Eiffhuis plaatsvond, is goed bezocht. Wooninc. organiseerde samen met de GGzE en bouwbedrijf Van Montfort deze bijeenkomst om de omwonenden te informeren over de nieuwbouw op het ontwikkelterrein naast het Pieter Eiffhuis.

Nieuwbouwproject
Het nieuwbouwplan bestaat uit 14 grondgebonden woningen en 7 appartementen. Wooninc. verhuurt het gebouw aan de GGzE. Er komen mensen vanaf 18 jaar te wonen met een psychiatrische achtergrond. Zij zitten in een stabiele fase en zijn prima in staat om zelfstandig te wonen.

Van GGzE krijgen de bewoners zorg en begeleiding op maat. GGzE heeft veel goede ervaring in Eindhoven en omgeving met het begeleiden en huisvesten van deze doelgroep in vergelijkbare woonvormen.

Start bouw
Eind november start Bouwbedrijf Van Montfort met de bouw. We streven ernaar om eind 2018 op te leveren.

Achtergrond
In 2012 hebben er al informatiebijeenkomsten en rondetafelgesprekken plaatsgevonden over de nieuwbouwplannen van Wooninc. op deze locatie. In 2015 is het plan on hold gezet. Sindsdien zijn er verschillende alternatieven onderzocht. Onlangs is besloten de nieuwbouw te realiseren met GGzE als huurder.

Wilt u op de hoogte blijven? Bekijk dan regelmatig deze pagina.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.