Inspiratiesessies herbestemming Lindenhof Lage Mierde

18-04-2016

Lindenhof in Lage Mierde is een voormalig verzorgingstehuis van RSZK dat door vertrek van de oude bewoners leeg komt te staan. Samen met de Dorpsraad Lage Mierde en het PON onderzoeken wij de mogelijkheden voor een nieuwe invulling. Tijdens diverse inspiratiesessies gaan we met bewoners van Lage Mierde en omgeving in gesprek over de mogelijkheden.

Inspiratiesessies 18 - 19 - 20 april in Lindenhof

Heb jij een idee voor over een nieuwe invulling van Lindenhof? Denk en praat mee tijdens een van de inspiratiesessies! De inspiratiesessies worden gehouden in Lindenhof aan Kloosterstraat 1 in Lage Mierde.

Wonen voor jongeren

Lindenhof zou dé plek kunnen worden om voor het eerst zelfstandig te gaan huren voordat je de stap maakt naar je eerste koophuis. Hoe kunnen we van Lindenhof een fijne woonplek voor jongeren maken? Denk en praat mee op 20 april om 19.30 uur. De deuren zijn open vanaf 19.00 uur.

Wonen voor ouderen

Ouderen moeten zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Lindenhof zou ruimte kunnen bieden voor zelfstandig of gemeenschappelijk wonen voor ouderen, met extra aandacht voor zorg, welzijn, veiligheid en ontmoeten. Deel uw ideeën met ons op 19 april om 14.00 uur. De deuren zijn open vanaf 13.30 uur.

Wonen voor mensen met een beperking

Zelfstandig wonen is niet voor iedereen gemakkelijk. Mensen met een lichamelijke beperking hebben bijvoorbeeld een aangepaste woning nodig. Lindenhof zou hun nieuwe thuis kunnen worden! Graag horen wij jouw ideeën hierover op 19 april om 19.30 uur. De deuren zijn open vanaf 19.00 uur.

Of...?

Er zijn nog véél meer mogelijkheden! Denk aan ruimte voor ondernemers, woongemeenschappen of tijdelijke woonruimte voor mensen die met spoed een woning zoeken (flexwonen). Graag horen wij jouw ideeën tijdens deze inspiratiesessie op 18 april om 19.30 uur. De deuren zijn open vanaf 19.00 uur.

Wil jij meepraten?

Wil jij jouw ideeën met ons delen of ben je benieuwd naar de ideeën van anderen? Dan zien we jou graag tijdens één van de inspiratiesessies. Wij stellen het op prijs als je je vooraf wilt aanmelden. Dat kan bij Hilde van Beek via hvbeek@wooninc.nl of 06 20 49 95 90. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd. Graag tot ziens bij één van de inspiratiesessies!

Bekijk hier de flyer.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.