Investeren in de woningmarkt

04-01-2017

We zijn in verschillende gemeenten bezig met de ontwikkeling van betaalbare nieuwbouwwoningen. Ook hebben we volop plannen voor de komende jaren.

Nieuwbouwproject PicusKade

In PicusKade woon je tegen het centrum van Eindhoven aan. Je hebt dus écht alles in de buurt: winkels, restaurants, de bioscoop, het station. Binnen enkele minuten loop je naar jouw bestemming. Er komt voor ieder wat wils.

Koopwoningen, huurappartementen en studio's in PicusKade
Het nieuwbouwplan omvat 32 koopwoningen, 85 sociale huurstudio's, 18 sociale huurappartementen (eveneens sociale huur), 77 huurappartementen in de vrije sector (met een huurprijs vanaf € 710) en 36 appartementen aan de kade (eveneens vrije sector huur). De in totaal 113 vrije sector huurappartementen worden eigendom van pensioenfonds BouwInvest, de verhuur hiervan verloopt dus ook via hen. Onderdeel van nieuwbouwproject PicusKade is ook de uitbreiding van het huidige DAF-museum met een oppervlakte van 1.100 m2.

Planning PicusKade
Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de start bouw al in volle gang. We verwachten in het voorjaar van 2017 met de bouw van het gehele project te starten. De verhuur van de appartementen start pas later. Blijf op de hoogte via Facebook.

Diverse projecten opgeleverd

Het complex Parkwachters ligt op loopafstand van het centrum van Best in de wijk Salderes. Begin december ontvingen 36 nieuwe bewoners de sleutel van hun huurappartement. Met de opleveringen van de huurappartementen is de eerste fase van Parkwachters opgeleverd en afgerond. Begin 2017 wordt gestart met fase 2, In deze fase worden nog eens 27 koopwoningen en 8 huurstudio’s gebouwd.

De bewoners van 10 huurwoningen in Moorland in Oirschot hebben half december de sleutel van hun nieuwe huis gekregen. De 19 huurappartementen worden begin 2017 opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Alle woningen in Moorland zijn inmiddels verhuurd of verkocht.

Begin december ontvingen de nieuwe bewoners van de huurwoningen in De Doelen in Geldrop de sleutel. De Doelen bestaat uit 10 levensloopbestendige huurwoningen voor bewoners vanaf 55 jaar en 4 eengezinswoningen voor jonge gezinnen.

Mijlpalen

Eind 2016 is de eerste handeling voor het nieuwbouwproject De Jonkvrouw in Geldrop uitgevoerd. Met de sloop van het fietstunneltje is een officieel begin gemaakt aan de realisatie van De Jonkvrouw. In de toekomst komen hier verschillende woon-zorg gebouwen, waaronder een Wooninc.Plus woongebouw voor 55-plussers, aan de rand van het bestaande park Beekweide in de populaire Geldropse wijk Zesgehuchten.

Hoogste punt Toversnest

Nieuwbouwproject Toversnest in Heeze heeft 7 december haar hoogste punt bereikt. In het centrum van Heeze komen verschillende huur- en koopappartementen voor bewoners van 55 jaar en ouder. De verhuur van de appartementen is in volle gang. Plaats uzelf op de wachtlijst via Wooniezie. Wellicht maakt u dan nu nog kans op een appartement, maar zeker in de toekomst.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.