Kerstdiners in woongebouwen voor ouderen

15-12-2016

De gezellige decembermaand is aangebroken en dat is ook zichtbaar in onze woongebouwen voor ouderen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor (buurt)bewoners. Zo eten ook dit jaar ruim 500 ouderen samen tijdens het kerstdiner.

Kerstactiviteiten

De ontmoetingsruimten van onze woongebouwen zijn feestelijk versierd en ouderen kunnen deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals een workshop kerststukjes maken. Niet alleen bewoners, maar ook ouderen uit de wijk zijn van harte welkom. Dit geldt ook voor het kerstdiner dat dit jaar weer in 10 woongebouwen wordt georganiseerd.

Kerstdiners in Eindhoven en Geldrop

Het feestelijke vijfgangendiner wordt georganiseerd in de week voor kerst.  Naast bewoners en hun familie en vrienden zijn ook ouderen uit de wijk van harte welkom. We verwachten dit jaar ruim 500 gasten verdeeld over 10 kerstdiners in woongebouwen in Eindhoven, Geldrop en Aalst-Waalre.

Medewerkers van Wooninc. helpen mee

Elk jaar is het weer gezellig druk in de woongebouwen. We vinden het belangrijk dat de vrijwilligers – die normaal gesproken helpen tijdens activiteiten – ook kunnen genieten van het diner. Daarom helpen we zelf een handje mee. Medewerkers van Wooninc. vervangen de vrijwilligers tijdens de kerstdiners en helpen met serveren en werkzaamheden in de keuken.

Ontmoeten en activiteiten

De kerstdiners vinden plaats in de ontmoetingsruimte, waar vaker activiteiten worden georganiseerd. Ook buurtbewoners, vrienden en familie zijn van harte welkom tijdens activiteiten. De ontmoetingsruimten zijn dagelijks geopend voor een theekransje of een kopje koffie. Ontmoeten krijgt extra aandacht in onze woongebouwen, net als woonplezier, welzijn en veiligheid. Hierdoor kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen.

 

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.