Kom naar de Goedkopen van Wooninc. open huizen route

25-03-2014

Zaterdag 29 maart van 11.00 tot 15.00 uur organiseert Wooninc. de Goedkopen van Wooninc. open huizen route. Een groot aantal woningen wordt dan voor belangstellenden opengesteld. U kunt dus in korte tijd een goede indruk krijgen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Kijk op www.goedkopenvanwooninc.nl voor een actueel overzicht van deelnemende woningen.

Goedkopen van Wooninc. staat voor goed onderhouden woningen voor een scherpe prijs. Kopers worden volledig eigenaar, dus bij eventuele verkoop hebben zij geen verkoopverplichting richting Wooninc. en ook geen winstdeling. Kopen van een corporatie betekent ook kopen van een berouwbare partij. Een perfecte kans voor starters. Wooninc. biedt goed onderhouden eengezinswoningen al aan vanaf  € 129.000 k.k. 

Goedkopen van Wooninc. open huizen route
Eén van de woningen die meedoet aan de open huizen route is Jonathanstraat 23 in Eindhoven. Een royale tussenwoning in de wijk Vaartbroek in Woensel met maar liefst 4 slaapkamers. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 105 m2, een inhoud van circa 350 m3 en het perceel is circa 145 m2 groot. De woning is in 2010 nog geheel gerenoveerd. De verkoopprijs van deze woning bedraagt: € 160.000.

Kijk voor een actueel overzicht van alle deelnemende woningen op www.goedkopenvanwooninc.nl

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.