Kopen of huren? Gratis advies voor starters!

07-10-2015

Kopen of huren, wat past het beste bij jou? Om woningzoekenden te informeren over de mogelijkheden organiseren wij regelmatig een Startersevent. Op dinsdag 6 oktober gaven wij in samenwerking met Rabobank gratis en persoonlijk advies over het kopen van een woning. Ruim 40 starters liepen gisterenavond binnen in ons kantoor aan de Grijze Generaal.

Gratis én persoonlijk advies

Tijdens een Startersevent maakt een hypotheekadviseur van de Rabobank een berekening hoeveel je kan lenen en wat je maandelijks zou gaan betalen voor een koopwoning. Daarna konden starters direct bekijken welke woningen aansluiten op hun persoonlijke budget. Bleek kopen (nog) geen optie? Medewerkers van Wooninc. konden ook meer vertellen over huren. Ook was er aandacht voor nieuwbouwprojecten in Eindhoven en omgeving, zowel koop als huur.

Kopen vaak goedkoper dan huren

De netto maandlasten kunnen bij kopen een stuk lager zijn dan bij huren. Bij een koopwoning van € 140.000 betaal je bijvoorbeeld elke maand ongeveer € 550 bij een bruto jaarinkomen van € 32.000. Op Startersevents blijkt dat starters vaak verbaasd zijn over de mogelijkheden. Sommigen hadden niet verwacht dat kopen ook voor hen een optie zou kunnen zijn.

Bekijk een woning van binnen

Je koopt al een woning vanaf € 125.000 k.k. Benieuwd hoe zo'n woning er van binnen uit ziet? Kom dan op zaterdag 10 oktober tussen 11.00 en 14.00 uur naar het open huis in de Eindhovense wijk Kerstroosplein. Je kunt binnenlopen bij de modelwoning aan de Cameliastraat 32. Bekijk de plattegrond hier.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.