Huurders kunnen hun woning kopen

03-09-2015

Huurders denken niet altijd na over kopen. Maar het is zeker de moeite waard om te kijken naar de mogelijkheden. Kopen kan goedkoper zijn dan huren en is een investering in de toekomst. Om onze huurders hierover uitgebreid te informeren organiseren wij op dinsdag 15 september de avond ‘van huur naar koop’.

Later geen hoge woonlasten

Wist u dat Wooninc. een deel van haar huurwoningen verkoopt? Voormalig huurster Marieke kocht haar eigen huurhuis. “Ik dacht eerst helemaal niet aan kopen. Maar op een dag word je volwassen. Ik ben nu 40 en dan wil je wel iets opbouwen. Wat ik nu zeker weet, is dat ik geen hoge woonlasten meer heb als ik ouder ben. En dat geeft me een goed gevoel.”

Gratis én persoonlijk advies

Wij infomeren onze huurders graag over alles wat komt kijken bij het kopen van een woning. Tijdens de avond krijgen huurders ook gratis en persoonlijk financieel advies van een hypotheekadviseur van de Rabobank. Zo krijgen huurders inzicht in wat zij kunnen lenen en met welke maandlasten zij rekening moeten houden.

Woningen te koop in Eindhoven en Geldrop

Veel van onze huurders krijgen de kans om hun eigen huurwoning te kopen. Maar we hebben ook andere voormalige huurwoningen te koop. Bekijk op onze website een overzicht van beschikbare koopwoningen in Eindhoven en Geldrop.

Aanmelden

Huurders zijn van harte welkom op dinsdag 15 september tussen 17:30 en 20:00 in ons kantoor in De Grijze Generaal. Zij kunnen zich hier aanmelden.

Bent u geen huurder van Wooninc. maar wilt u wel meer informatie over het kopen van een woning? Op dinsdag 6 oktober organiseren wij een Startersevent. Meld u aan voor de nieuwsbrief van Goedkopen van Wooninc. en u ontvangt een persoonlijke uitnodiging.


 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.