Kunstmarkt Wooninc.Plus Pieter Eiffhuis bestaat 10 jaar

06-11-2014

Op zondag 16 november tussen 11.00 en 16.00 uur organiseren de bewoners van Wooninc.Plus Pieter Eiffhuis voor de tiende keer een kunstmarkt. In de winkelstraat van het woongebouw staan verschillende kramen waar kunst wordt verkocht. De kunstmarkt is een samenwerking van Wooninc., De Beweegwinkel, Vitalis en gemeente Eindhoven. Toegang is gratis.

Verschillende exposanten laten hun kunstwerken zien. Dat zijn niet alleen bewoners van het Pieter Eiffhuis zelf, maar ook bewoners van de andere Wooninc.Plus gebouwen. Bezoekers van de kunstmarkt kunnen zelfgemaakte schilderijen, keramiek, beelden, kaarten en sieraden bewonderen én kopen.

Activiteiten
Op de markt is van alles te beleven. Bezoekers kunnen deelnemen aan een creatieve workshop met servetten. Voor degenen die van bewegende kunsten houden treden er in het Vitalis-paviljoen diverse dansgroepen op. Tijdens de kunstmarkt kunt u in de ontmoetingsruimte van het Pieter Eiffhuis diverse koude en warme hapjes en drankjes verkrijgen. Een troubadour zorgt een muzikale omlijsting.

Ontmoeten in de wijk
Wooninc.Plus is het woonconcept voor senioren waarbij woonplezier, welzijn en veiligheid centraal staan. Hierdoor kunnen senioren langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Het Wooninc.Plus concept stimuleert het ontmoeten tussen bewoners (55+) en de buurt. In dat kader ondersteunt Wooninc. initiatieven zoals de kunstmarkt die bijdragen aan de leefbaarheid in de wijk. Lees hier meer informatie over Wooninc.Plus.

 

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.