Liever thuis! - Blik op de toekomst

13-11-2018

Hoe kunnen senioren zo lang mogelijk comfortabel blijven wonen? En welke producten of diensten dragen daaraan bij? Je krijgt daar een goed beeld van tijdens de beurs liever thuis! Ook het klantencentrum van WoonincPlusVitalis is hier te vinden.


Liever thuis! is dé grootste beurs in Nederland op het gebied van comfortabel en slim wonen tot op hoge leeftijd. In Beursgebouw Eindhoven bieden zo’n 150 verschillende exposanten praktische producten en diensten aan waar ouderen nu én in de toekomst plezier van hebben.

Bij verschillende stands, gratis workshops en lezingen maakt liever thuis! op een leuke en heldere manier inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Klantencentrum

Het klantencentrum van WoonincPlusVitalis verwelkomt je graag bij stand 188. Dit klantencentrum is een samenwerking tussen Wooninc. en Vitalis WoonZorgGroep. Hier krijg je informatie over huurwoningen voor senioren, de verschillende woonvormen en de mogelijkheden voor aanvullende zorgpakketten.

Gratis kaarten

Bestel via WoonincPlusVitalis GRATIS toegangskaarten. Ga daarvoor naar https://plusgenieten.nl/tickets/ en vul bij de bestelling de speciale promotiecode in: ‘expo74’.

Praktische informatie

Datum: donderdag 22 t/m zaterdag 24 november 2018
Locatie: Beursgebouw Eindhoven, Lardinoisstraat 8, Eindhoven
Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur
Meer informatie: www.lieverthuis.info

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.