Nationaal integratiediner Kastanjehof

13-10-2017

Op donderdag 12 oktober kwamen verschillende culturen bij elkaar om samen te eten tijdens het Nationaal Integratiediner. Iedereen bracht een zelfgemaakt gerecht mee om van elkaars gerecht én cultuur te proeven. Want eten verbindt!

Nationaal Integratiediner

Het Nationaal Integratiediner is een landelijk initiatief. Lekker eten is de basis, maar de achterliggende gedachte is groter. Het diner draait om het verbinden van mensen en het vieren van verschillen. Hoe verschillend we ook zijn, we hebben ook veel overeenkomsten. Eten verbindt, daarom koken we voor elkaar!

In samenwerking met de LEVgroep haalt Wooninc. het Nationaal Integratiediner elk jaar weer naar Geldrop. Vorig jaar hebben we ruim 80 enthousiaste gasten en heerlijke gerechten ontvangen, dit jaar kwamen er meer dan 100 gasten in de ontmoetingsruimte van woongebouw Kastanjehof.

Kastanjehof voor de wijk

De ontmoetingsruimte van woongebouw Kastanjehof staat het hele jaar open voor bewoners én buurtbewoners in Geldrop. Er worden diverse activiteiten georganiseerd met de hulp van vrijwilligers en in samenwerking met organisaties uit de wijk. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en het ontmoeten van buurtgenoten.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.