Nieuw logo activiteitencentrum De Jagershoef in kleurrijk mozaïek

12-11-2010

EINDHOVEN - Dinsdag 23 november start een groep van 10 allochtone en autochtone vrouwen uit de wijk Jagershoef met de vervaardiging van een kleurrijk mozaïek ter grootte van 2 x 2 meter. Het eindresultaat is het nieuwe logo van activiteitencentrum De Jagershoef.

De groep wordt begeleid door Tineke Tilborghs, een vrijwilligster uit de wijk, in samenwerking met Welzijn Eindhoven en de beheerder van activiteitencentrum De Jagershoef, Fred Plateijn van Wooninc. In totaal worden maar liefst 42 kilogram steentjes verwerkt. Het mozaïek is eind december gereed en wordt in de 2e week van januari feestelijk onthuld.

Leefbaarheid
Activiteitencentrum De Jagershoef is in 2009 door Wooninc. overgenomen. Met deze investering geeft de woningcorporatie concreet vervolg aan haar activiteiten om de leefbaarheid, burgerparticipatie, sociale samenhang en betrokkenheid in de buurt te bevorderen.
Vorig jaar heeft De Jagershoef van binnen al een make-over gekregen. Afgelopen zomer is ook de buitenzijde aangepakt. En begin 2011 wordt dus het nieuwe logo onthuld.

In het activiteitencentrum worden vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Ook kun je hier als buurtcomité of vereniging terecht voor eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.