Nieuwbouw Brede school Ekenrooi van start

21-09-2010
Nieuwbouw Brede school Ekenrooi van start
WAALRE 21 september 2010 – Eind september gaat de bouw van de brede school Ekenrooi aan de Maximiliaanlaan in Waalre van start. Hier komt de nieuwe huisvesting voor de Openbare Basisschool Ekenrooi, Basisschool Sint Christoffel, Peuterspeelzaalwerk en Kinderstad. In samenwerking met woningcorporatie Wooninc. realiseert de gemeente deze nieuwbouw.

Werkzaamheden
Deze week (week 38) begint de gemeente met de voorbereidende werkzaamheden. De lantaarnpalen en het speeltoestel op de bouwlocatie worden verwijderd. Aansluitend start de aannemer (week 39) met de bouwactiviteiten. De nieuwe brede school wordt naar verwachting eind 2011 opgeleverd. De officiële start van de bouw wordt samen met alle partners van de brede school en de kinderen van de basisscholen gevierd op woensdag 13 oktober aanstaande. 

Ruimte voor leren en opgroeien
Met de komst van de nieuwe brede school creëert de gemeente samen met Wooninc. en de partners inspirerende voorzieningen voor leren en opgroeien. De samenwerking tussen de partners maakt het mogelijk meer kwaliteit te bieden, waardoor de ontwikkelkansen van kinderen worden vergroot. Het gaat hierbij om een sluitend systeem van onderwijs, opvang, zorg en welzijn, waarbij het ‘kind’ centraal staat.
terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.