Nieuwe directeur WoonincPlusVitalis

10-06-2017
Nieuwe directeur WoonincPlusVitalis

Met ingang van 1 september is Pascale Bartels de directeur van WoonincPlusVitalis. Zij neemt het stokje over van de huidige interim-manager Ergin Borova, die de organisatie het afgelopen jaar heeft geleid.

Pascale heeft 16 jaar ervaring in de corporatiewereld bij de Tilburgse woningcorporatie Tiwos, waar zij vanaf 2011 verantwoordelijk manager was voor beleid & communicatie en klant & service. De jaren daarvoor stuurde zij andere afdelingen aan. Sinds 2001 was Pascale het aanspreekpunt voor de huurdersbelangenorganisatie en intensief betrokken bij het overleg met de overige belanghouders in de stad.

Vanaf 2008 is Pascale als bestuurslid betrokken bij Stichting Leergeld Tilburg en sinds 2011 ook bij het Jeugdsportfonds.

“Vanuit de vele contacten met bewoners heb ik geleerd dat een vraag niet altijd alleen maar over wonen gaat; er is vaak meer aan de hand, zeker als mensen een jaartje ouder worden. En dan blijkt het soms knap ingewikkeld om alles goed en op tijd geregeld te krijgen. Ik vind het concept van WoonincPlusVitalis, met wonen, zorg en welzijn onder één dak, geweldig. Dan help je mensen verder en kun je écht wat voor ze betekenen.”

Pascale woont in Tilburg, is getrouwd en heeft twee kinderen.

WoonincPlusVitalis
WoonincPlusVitalis is een samenwerkingsverband tussen woningcorporatie Wooninc. en zorgorganisatie Vitalis Zorg Groep. Deze twee partijen hebben hun producten en diensten voor senioren en ouderen gebundeld. WoonincPlusVitalis is het aanspreekpunt voor senioren op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Binnen die combinatie zetten wij in op innovatie. De klantwens, de persoonlijke situatie en woonwensen staan voor ons centraal. Wij bewegen mee met de continue veranderende situatie van de klant.

 

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.