Nieuwe en frisse woonstudio's in Sint Joriskwartier

22-06-2018

Op een steenworp afstand van het Parktheater en het centrum van Eindhoven is het Sint Joriskwartier in ontwikkeling. Dinsdag 19 juni maakten wij 28 nieuwe huurders blij met hun studio aan de Pastoor Sickingstaat. De studio’s zijn gebouwd in de sfeer van het ‘Witte Dorp’, maar dan helemaal nieuw en fris.

Oog voor detail
We ontwikkelden de studio's in het Sint Joriskwartier met oog voor detail en gevoel voor historie. Herkenbaar is het langgerekte bouwblok met witgeschilderde bakstenen gevels boven een zwarte plint en een zadeldak van oranje pannen. De uiteinden van het bouwblok wijken af in hoogte en sluiten hierdoor het bouwblok mooi af. Samen met 37 al verkochte koopwoningen van BAN Bouw, liggen de studio’s aan een groen pleintje. Daartussen ligt een verdiept parkeerterrein. Het pleintje aan de voorzijde krijgt een mooi groen plantsoen. De studio's hebben geen balkon, maar aan de achterzijde wel een eigen gemeenschappelijke buitenruimte.

Indeling studio's
De 28 studio's bestaan uit twee verschillende types van circa 40m2 tot 50m2. Wonen en slapen wordt in de meeste studio's gescheiden door de badkamer en keuken. Ook zijn de studio's energiezuinig, onderhoudsarm en comfortabel.

Aanvulling woningbezit
Het woningbezit van Wooninc. is divers en voor alle doelgroepen in de sociale verhuur. De centraal gelegen nieuwe studio’s zijn een moderne aanvulling op het al bestaande aanbod.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.