Nieuwe huurders Moorland krijgen sleutel

10-05-2017
Nieuwe huurders Moorland krijgen sleutel

Op 9 mei hebben de nieuwe huurders van de 19 huurappartementen in Moorland in Oirschot de sleutel van hun nieuwe appartement ontvangen.

Alle huurders ontvingen de sleutel persoonlijk uit handen van wethouder Machielsen op deze zonnige dag. De meeste bewoners gingen meteen aan de slag in hun  nieuwe woning, zo ook Gina Cals en Bryan Philips. Het jonge stel blijft zelfs al dezelfde dag slapen in hun nieuwe woning. “We gaan meteen aan het werk, want we willen dit weekend al verhuizen”.

Naast de 19 huurappartementen zijn in een eerder stadium, eind vorig jaar, 10 eengezinswoningen opgeleverd. Later dit jaar worden nog 15 koopwoningen opgeleverd. In totaal heeft Moorland nu 41 sociale huurwoningen, waarmee de wijk voorziet in de behoeft om starters en gezinnen met een kleine portemonnee in Oirschot te kunnen laten wonen.

Wonen in Moorland

Alle nieuwe woningen zijn inmiddels verkocht of verhuurd. Mocht je in de toekomst in Moorland willen wonen, dan kan dat! Zodra er een huurwoning vrijkomt, kun je hierop reageren via Wooniezie. Om dit niet te missen, kun je je registreren op Wooniezie en een zoekprofiel aan maken. Vink Oirschot aan in je zoekprofiel en je ontvangt automatisch een mail als er een woning naar jouw wensen vrijkomt.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.