Ontmoet de activiteiten van Wooninc.Plus

03-03-2015

Senioren moeten zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. Dat is waar Wooninc.Plus zich voor inzet. Een uniek woonconcept waar ontmoeten, activiteiten en interactie met elkaar en met de buurt centraal staan.

Meer dan 5000 activiteiten

In Wooninc.Plus gebouwen worden jaarlijks meer dan 5000 activiteiten georganiseerd. Van een wekelijks frietuurtje tot een georganiseerde fietstocht. Alle activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de hulp van vrijwilligers. Wooninc. ondersteunt dit met de inzet van een professionele activiteitenbegeleider. We werken ook regelmatig samen met andere partijen.

Jongeren uit Geldrop koken voor bewoners Wooninc.Plus

Tijdens de Beursvloer in Geldrop maakten we samen met LEVgroep een match die jong en oud bij elkaar brengt. Jongeren uit Geldrop konden praktijkervaring opdoen door te koken voor de bewoners van Wooninc.Plus Magdalenahof. Koken voor een grote groep échte klanten is leuk en leerzaam voor jongeren en de ouderen krijgen daar een lekkere maaltijd en veel gezelligheid voor terug. Bekijk deze activiteit in het onderstaande filmpje.

Wooninc.Plus

Wooninc.Plus is een uniek woonconcept voor bewoners vanaf 55 jaar waarbij zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal staan. Wij werken samen met verschillende zorgpartners, waardoor zorg altijd dichtbij is. Onderscheidend zijn de voorzieningen en services, zoals een beheerder, een ontmoetingsruimte en professionele activiteitenbegeleiding. Met ruimte voor individuele wensen en keuzemogelijkheid voor elke bewoner. Hierdoor kunnen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen.

Voor bewoners én de buurt

De ontmoetingsruimten van Wooninc.Plus staan ook open voor buurtbewoners en vervullen een verbindende rol in de wijken.  Buurtbewoners kunnen bijvoorbeeld ook deelnemen aan de vele activiteiten die door Wooninc.Plus worden georganiseerd.

Benieuwd naar Wooninc.Plus? Volg de volgende gebouwen op Facebook.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.