Ontmoet Wooninc.Plus op Facebook

25-07-2014

Wooninc.Plus is vanaf deze maand te vinden op Facebook. Bewoners, buurtbewoners en andere geïnteresseerden kunnen elkaar nu ook virtueel ontmoeten en delen wat hen bezighoudt.

De Wooninc.Plus gebouwen Brabantia, Pieter Eiffhuis en De Blinkerd zijn individueel te volgen via Facebook. De Wooninc.Plus gebouwen in Geldrop (Kastanjehof, Maison St. Cyr en Magdalenahof) delen een gezamenlijke Facebookpagina. U vindt op de pagina’s het laatste nieuws over wonen, ontmoeten en activiteiten voor 55+. Ook kunt u kennismaken met bewoners en buurtbewoners.

Wooninc.Plus
Wooninc.Plus is een uniek woonconcept voor 55 jaar en ouder waarbij zelfstandig wonen, ontmoeten, veiligheid en welzijn centraal staan. Zorg op maat is dichtbij dankzij samenwerking met zorgpartners. Onderscheidend zijn de voorzieningen en services, zoals een beheerder, een ontmoetingsruimte en professionele activiteitenbegeleiding. Met ruimte voor individuele wensen en keuzemogelijkheid voor elke bewoner. Alles kan, niets hoeft. Hierdoor kunnen 55-plussers zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een veilige, inspirerende omgeving.

Voor bewoners en de buurt
Wooninc.Plus vervult steeds meer een buurtfunctie. Vooral op het gebied van ontmoeten en welzijn richt Wooninc.Plus zich ook op de buurt. Het uitgebreide aanbod aan activiteiten is bijvoorbeeld ook toegankelijk voor buurtbewoners.

Bezoek een Facebookpagina
Klik op een van de onderstaande links om een Facebookpagina van een Wooninc.Plus gebouw te bezoeken.
Brabantia: www.facebook.com/BrabantiaWooninc.Plus
Pieter Eiffhuis: www.facebook.com/PieterEiffhuisWooninc.Plus
De Blinkerd: www.facebook.com/BlinkerdWooninc.Plus
Wooninc.Plus Geldrop: www.facebook.com/Wooninc.PlusGeldrop

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.