Ontmoet Wooninc.Plus tijdens de Burendag op 26 september

21-09-2015

De Burendag is dit jaar op zaterdag 26 september. Door het hele land worden activiteiten georganiseerd voor meer contact met uw buren en de wijk. Ook Wooninc.Plus doet mee en organiseert samen met de wijk leuke activiteiten voor jong en oud. Benieuwd wat er op zaterdag 26 september gebeurt bij u in de wijk?

Ontmoet uw buren aan het Ouvertureplein in Blixembosch

Iedereen uit de wijk is van harte welkom op de burendag in Blixembosch. Er is muziek, een braderie, dansoptredens, workshops, modeltreinbouwers, een springkussen voor de kinderen en nog veel meer! Uiteraard kunt u ook genieten van een hapje en een drankje op een gezellig terras. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Eindhoven, Wooninc., Lumens Buurtruimten, Wijkvereniging Blixembosch, winkeliersvereniging Blixembosch, Buro Cement en Korein Kinderplein.
Waar? Ouvertureplein, Blixembosch in Eindhoven
Wanneer? Zaterdag 26 september tussen 11:00 en 16:00 uur

Gezellige activiteiten rondom Lokaal Brabantia in Aalst

In samenwerking met actieve vrijwilligers en organisaties uit de wijk organiseren we een gezellige burendag in en rondom Lokaal Brabantia. Naast leuke kinderactiviteiten, live muziek, optredens en een hapje en een drankje is er ook een vrijmarkt met kunst, curiosa, tweedehands spullen en informatie.  
Waar? Chromerij 2 in Aalst
Wanneer? Zaterdag 26 september tussen 11:00 en 15:00 uur

Wijkfeest in Kastanjehof Geldrop

In de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Kastanjehof wordt voor de zesde keer een wijkfeest georganiseerd. Naast een bezoekje aan de vrijmarkt kunt u genieten van live muziekoptredens, een optreden van de Boogie Academy en voor de kinderen is er een springkussen en ballonnenclown. Uiteraard is er de gelegenheid om een hapje te eten en een drankje te drinken. Neemt u ook uw familie en vrienden mee?
Waar? Kastanjehof 2 in Geldrop
Wanneer? Zaterdag 26 september tussen 11:00 en 16:00 uur

Wijkfeest in Geldrop op zondag 27 september

Op zondag 27 september is er ook een wijkfeest rondom Maison St. Cyr. Hier kunt u genieten van live muziek, meedoen aan een jeu de boules toernooi, darten met een elektronisch dartbord en voor de kinderen is er een springkussen. U bent van harte welkom om gezellig langs te komen met uw familie en vrienden. Wilt u meedoen aan het Jeu de boules toernooi? Schrijf u dan vóór 26 september in door te bellen naar 040 401 26 21 of te mailen naar mcyr@wooninc.nl. U kunt hiermee leuke prijsjes winnen!
Waar? Wethouder van den Eijndenstraat 1 in Geldrop
Wanneer? Zondag 27 september tussen 13:00 en 18:00 uur

Toegang is overal gratis en u hoeft zich niet aan te melden voor de Burendag!
 
 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.