Ook zonnepanelen op Wooninc.Plus de Blinkerd en Stadshof

08-12-2015

Er worden deze week zonnepanelen op het dak van Wooninc. Plus gebouwen De Blinkerd en Stadshof 't Hemelryck geplaatst. De opgewekte elektriciteit gebruiken we onder andere voor de verlichting van de gezamenlijke ruimten in het woongebouw.

Veel van onze hoogbouwcomplexen lenen zich goed voor zonnepanelen. Deze leveren ook energie op bij bewolkt weer. De opbrengst komt ten goede aan het energieverbruik in verschillende algemene ruimtes, dus dat levert de bewoners een kostenbesparing op hun servicekosten op. De daken van De Blinkerd en Stadshof 't Hemelryck worden deze week voorzien van zonnepanelen.

Duurzaamheid

Samen met andere partners en de gemeente streven wij naar een energieneutraal Eindhoven in 2040. De methodiek die partijen daarbij hanteren is die van de The Naturel Step. Wij doen dat onder meer door te investeren in verschillende vormen van duurzame energie. De meest effectieve manier is het goed isoleren van nieuwe woningen en na-isoleren van bestaande woningen bij onderhoud. Bij vervanging van cv-ketels kiezen wij voor een cv-ketel met een hoger rendement (hr-ketel).

Lees meer over duurzaamheid.

 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.