Opening bibliotheekpunt t Hazzo

19-10-2012
Opening bibliotheekpunt t Hazzo

Sinds 1 oktober kunnen boekenwurmen uit Waalre terecht in de multifunctionele accommodatie ’t Hazzo. Bibliotheek Eindhoven heeft hier tijdelijk een bibliotheekpunt gevestigd. Op zaterdag 27 oktober vindt om 13.00 uur de officiële opening plaats. Bij de opening is Geronimo Stilton, afkomstig uit de gelijknamige kinderboekenreeks, aanwezig.

Maatschappelijke betrokkenheid
Als Eindhovense woningcorporatie beheert Wooninc. sinds augustus 2011 de multifunctionele accommodatie aan de Trolliuslaan in Waalre. Wij zetten daarbij in op de maatschappelijke functie door activiteiten en sociale interactie te faciliteren, wat bijdraagt aan het welzijn van de inwoners van Waalre. Daarbij initieert en stimuleert 't Hazzo zelf ook activiteiten.

Bibliotheekpunt
Het bibliotheekpunt in ’t Hazzo biedt een kleine actuele collectie voor volwassen en een uitgebreide jeugdcollectie. Door het gebruik van selfservice uitleenapparatuur zijn de openingstijden gelijk aan die van ’t Hazzo. Daarnaast is er vier dagen in de week een medewerker van de bibliotheek aanwezig om nieuwe leden in te schrijven en bezoekers te woord te staan. Nu de tijdelijke locatie ingericht is, gaan de Gemeente Waalre en Bibliotheek Eindhoven zorgvuldig bekijken welke locatie het meest geschikt is voor de definitieve bibliotheekvoorziening.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.