Paaslunch voor bewoners Wooninc.Plus

03-04-2015

De bewoners van Wooninc.Plus hebben deze week kunnen genieten van een uitgebreide Paaslunch. Voor 10 euro per persoon werden de bewoners getrakteerd op een heerlijke lunch met een soepje, een kippasteitje, broodjes, croissants en feestelijk beleg. Een hardgekookt eitje en paasbrood konden uiteraard ook niet ontbreken.

'De lunch smaakt voortreffelijk'

"Wooninc. heeft het weer prima georganiseerd, de lunch smaakt voortreffelijk", laat  mevrouw van der Sommen van woongebouw La Scala in Blixembosch enthousiast weten. "Als Wooninc. een leuke activiteit organiseert is ons clubje altijd van de partij. Het is gewoon gezellig om samen te eten." De paaslunches werden druk bezocht. In woongebouw Pieter Eiffhuis in Eindhoven schoven maar liefst 95 bewoners aan voor de paaslunch.

Met dank aan vrijwilligers

De paaslunches zouden niet kunnen bestaan zonder de inzet van onze vrijwilligers. Zij wonen vaak zelf ook in een woongebouw van Wooninc.Plus, maar er zijn ook vrijwilligers uit de wijk. Ze hebben hard gewerkt om het iedereen naar de zin te maken. Dat begon met het mooi aankleden van de ontmoetingsruimtes. In frisse paaskleuren ziet het er erg gezellig uit. De vrijwilligers waren - net als de bewoners - erg tevreden over deze activiteit.

Meer dan 5000 activiteiten

In Wooninc.Plus gebouwen worden jaarlijks meer dan 5000 activiteiten georganiseerd. Van een wekelijks frietuurtje tot een georganiseerde fietstocht. Alle activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de hulp van vrijwilligers. Wooninc. ondersteunt dit met de inzet van een professionele activiteitenbegeleider. We werken ook regelmatig samen met andere partijen.

Voor bewoners én de buurt

De ontmoetingsruimten van Wooninc.Plus staan ook open voor buurtbewoners en vervullen een verbindende rol in de wijken. Buurtbewoners kunnen bijvoorbeeld ook deelnemen aan de vele activiteiten die door Wooninc.Plus worden georganiseerd of er eens gezellig een kopje koffie drinken.

Volg Wooninc.Plus op Facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten en zelf te ervaren wat Wooninc.Plus inhoudt.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.