Senioren Wooninc.Plus Jean Sibelius koken samen met basisschoolkinderen

20-02-2014

EINDHOVEN 20 februari 2014- Wooninc. organiseert samen met Basisschool De Kameleon en organisatie Lumens in de buurt een aantal kookworkshops in Wooninc.Plus Jean Sibelius. Doel is om jongeren en ouderen met elkaar in contact te brengen en samen te laten werken. Elkaar ontmoeten en gezellig eten staat hierbij voorop.

In de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Jean Sibelius worden veel activiteiten georganiseerd waar bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Eén van de nieuwe activiteiten is het samen koken. Op 17, 24 en 31 maart en op 7 en 14 april worden van 15.30 tot 17.15 uur gratis kookworkshops georganiseerd in de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Jean Sibelius. Senioren en ongeveer twaalf kinderen uit groep 5 en 6, koken dan samen een driegangenmenu.

Aanmelden is nog mogelijk
Vindt u het leuk om de kinderen te begeleiden tijdens het koken en houdt u van lekker eten? Aanmelden is nog mogelijk tot en met vrijdag 28 februari via Kristel Tholen, coördinator activiteiten Wooninc.Plus: ktholen@wooninc.nl, 040 265 44 11. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden bij de beheerder aan de bar in de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Jean Sibelius, Sibeliuslaan 101 in Eindhoven.

Activiteiten Wooninc.Plus
Wooninc. biedt het woonconcept Wooninc.Plus in totaal 11 woongebouwen in Eindhoven en omgeving. Met dit woonconcept wil Wooninc. senioren de mogelijkheid bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en stimuleert het ontmoeten van anderen en burenhulp. In ieder Wooninc.Plus gebouw is er een ontmoetingsruimte waar activiteiten worden georganiseerd zodat bewoners en buurtbewoners elkaar kunnen treffen. Op deze manier probeert Wooninc. een bijdrage te leveren aan het tegengaan van vereenzaming. Heeft u interesse in het wonen in een Wooninc.Plus huurappartement? Kijk voor meer informatie op www.wooninc.nl voor een overzicht van alle Wooninc.Plus woongebouwen. Of bel voor meer informatie met Wooninc. via 040 265 44 00.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.