Start jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

20-05-2011

Vanaf vandaag, vrijdag 20 mei,  wordt gestart met ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Dat betekent dat een kwart van onze huurders een enquête van ons ontvangt met hierin vragen die betrekking hebben op de waardering van de woning, de woonomgeving en onze dienstverlening.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Stichting Interface, verbonden aan de Technische Universiteit Eindhoven, die al vanaf 1995 de tevredenheid van onze huurders onderzoekt. De geselecteerde huurders kunnen de enquête tot uiterlijk 5 juni digitaal invullen (met behulp van een toegangscode) of op papier. Om het invullen via internet te stimuleren, maken de huurders die daarvan gebruik maken kans op een maand gratis huur of één van de 5 cadeaubonnen van € 50.

De tevredenheid van onze huurders over de kwaliteit van de woning, van de woonomgeving en de dienstverlening was in de afgelopen jaren gemiddeld een 7. Volgens Jos Smeets, directeur van Stichting Interface en universitair  hoofddocent Bouwkunde TU/e, is dit een goede score, ook in vergelijking met andere corporaties.  “De resultaten worden jaarlijks geëvalueerd en doorvertaald naar nieuw beleid, waardoor de prestaties van de corporatie onverminderd hoog blijven. 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.