Starters laten zich adviseren tijdens Startersevent Wooninc.

25-03-2014

Een grote groep starters liet zich vandaag adviseren in het kantoor van Wooninc. in De Grijze Generaal. Hier organiseerden wij samen met Rabobank Eindhoven-Veldhoven voor de derde keer een succesvol Startersevent. Starters konden hier terecht voor persoonlijk én gratis advies rondom de aankoop van een woning. Ook konden zij zich laten informeren over het actuele woningaanbod van Goedkopen van Wooninc.

Het wordt voor starters steeds moeilijker om een betaalbare huurwoning te vinden. En als zij meer verdienen dan € 34.000 zijn zij aangewezen op de vrije sector met hogere huren. Dus wellicht is kopen op dit moment wel een optie. Zeker met de lage rentestand van dit moment en de gedaalde woningprijzen. Vooral starters, die zelf geen huis hebben, kunnen daarvan profiteren.

Goedkopen van Wooninc.
Wooninc. verkoopt haar bestaande woningen onder een eigen label Goedkopen van Wooninc. Goedkopen staat voor goed onderhouden woningen voor een scherpe prijs vanaf € 129.000. Kopers worden volledig eigenaar, dus bij eventuele verkoop hebben zij geen verkoopverplichting richting Wooninc. en ook geen winstdeling.

Het Startersvent gemist?
Wooninc. organiseert regelmatig speciale Startersevents. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van Goedkopen van Wooninc. Zij ontvangen dan een persoonlijke uitnodiging. Ook worden zij dan maandelijks op de hoogte gehouden van het actuele aanbod. Het totale actuele aanbod is te vinden op www.goedkopenvanwooninc.nl.

De Goedkopen van Wooninc. open huizen route
Een groot aantal woningen wordt zaterdag 29 maart opengesteld tijdens de Goedkopen van Wooninc. open huizen route. Bekijk hier alle deelnemende woningen.
 

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.