Steeds meer huurders profiteren van lagere kosten door zonnepanelen

03-11-2016

Binnenkort plaatsen wij ook zonnepanelen op de daken van WoonincPlusVitalis locaties Theresia, Vonderhof en De Hagen. De ervaring leert dat investeren in duurzame energie leidt tot het verlagen van de algemene energiekosten.

Besparing op de servicekosten

De eerste zonnepanelen werden in 2012 geplaatst op het dak van de Grijze Generaal in Eindhoven. De afgelopen jaren hebben we meerdere woongebouwen in Eindhoven en Geldrop voorzien van zonnepanelen. De energie die daarmee wordt opgewekt, gebruiken we voor de verlichting en verwarming van verschillende algemene ruimten. Voor onze bewoners betekent dit een kostenbesparing op hun servicekosten.

Meer zonnepanelen in de toekomst

Door onze positieve ervaringen met zonnepanelen willen we dit nog verder uitbreiden. Daarom onderzoeken we de mogelijkheden om ook andere woongebouwen te voorzien van zonnepanelen.

Kleine stapjes naar een duurzame wereld

Door kleine stapjes te zetten dragen we bij aan de duurzame wereld voor toekomstige generaties. De methode die we hanteren heet The Natural Step. Het past bij ons maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij proberen wij een balans te vinden tussen sociale belangen, financieel-economische resultaten en het milieu.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.