Themabijeenkomst sociaal beheer

17-01-2013

Op donderdagavond 17 januari hebben onze consulenten sociaal beheer voor de leden van onze bewonerscommissies een themabijeenkomst sociaal beheer georganiseerd. Voor de avond, die is gehouden in de ontmoetingsruimte van Wooninc.Plus Jean Sibelius, hebben zich 61 leden aangemeld.

Een soortgelijke bijeenkomst is afgelopen zomer ook  met succes georganiseerd voor Stichting Huurdersbelangen Wooninc. (SHW). Doelen van de avond zijn interactie organiseren tussen de bewonerscommissies onderling, de leden van de SHW en de consulenten sociaal beheer, het vergroten van kennis en leren van elkaar en meedenken over de toekomst van het sociaal beheer. Met als resultaat één beeld van het begrip sociaal beheer, de neuzen dezelfde kant op en bewonerscommissies die zich gezien en gehoord voelen.

Tijdens de bijeenkomst is de actualiteit in de sector aan bod gekomen en zijn er 5 dillema’s behandeld. Bijvoorbeeld het moderniseren van een technisch in orde zijnde, maar verouderde badkamer, of het investeren in een schone en veilige leefomgeving met onder andere nette tuinen en galerijen, het verwijderen van graffiti en de inzet van een huismeester. De avond is geleid door Marlies van de Akker van Wrijving advies. 

Een kort verslag van van de avond kunt u hier nalezen.

terugafdrukkentop
RSS-feed Wooninc
Sluit Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.